Čarobni Photoshop

Glavna / Moduli usposabljanja / Čarobni Photoshop

Modul je namenjen otrokom in mladostnikom od 8. leta dalje. Otroci se bodo seznanili z računalniško grafiko in njenimi neverjetnimi možnostmi, spoznali osnovna orodja programa Adobe Photoshop in pridobili edinstvene izkušnje pri obdelavi digitalnih slik z retuširanjem in filtri. Naučili se bodo ustvarjati čudovite grafike in učinkovite kolaže, retuširati portrete in pokrajine. Naši napredni učitelji bodo lahko usmerili energijo vašega otroka v ustvarjalni intelektualni prostor in mu odkrili odličen način izražanja!

Modul "Magic Photoshop" za otroke in mladostnike v Kiberšoli KIBERone je odlična priložnost, da se od začetka naučite delati v tem priljubljenem programu in postavite temelje za uspešno kariero. Program modula bo fante seznanil s posebnostmi digitalnega popravljanja fotografij ter jim omogočil hitro in učinkovito obdelavo katere koli fotografije. Osvojili bodo osnovna orodja programa, spoznali subtilnosti dela v programu Photoshop z retuširanjem, kolaži in animacijo, z rastrsko in vektorsko grafiko, na koncu pa bodo izdelali portfolio svojega dela.

 

Značilnosti modula "Magic Photoshop" v KIBERone Cyber School

Photoshop je najbolj priljubljeno orodje v industriji računalniške grafike, ki omogoča izvajanje številnih operacij, vključno z obdelavo fotografij, ustvarjanjem slik in logotipov. Usposabljanje v naši kiberšoli je prilagojeno otroškemu zaznavanju, vse gradivo je strukturirano in predstavljeno z naraščajočo zahtevnostjo. Pouk je enostaven in zabaven, saj 80 % pouka poteka na naslednji način

Naši ustvarjalni tutorji, ki delajo v velikih IT-podjetjih in oblikovalskih studiih, vam bodo razkrili skrivnosti in subtilnosti dela s programskimi orodji, ki omogočajo izboljšanje kakovosti fotografij. Z učenci bodo delili svoje avtorske izkušnje, zaradi katerih bodo znali pravilno in lepo zgladiti kožo, tonirati fotografije, izbrati pravo ravnovesje barv, izboljšati sence in poudarke, poudariti močne strani modela ter obnoviti stare fotografije.

Med učenjem modula "Čarobni Photoshop" bo vaš otrok:

  • naučil, kako narediti dobre fotografije s pravo perspektivo;
  • se bo seznanil z vmesnikom programa in njegovimi orodji;
  • naučil se bo nalagati in obdelovati portretne fotografije in fotografije pokrajin;
  • se bo preizkusil v digitalnem slikanju in ustvarjanju ilustracij;
  • eksperimentirali z barvami in oblikami, okvirji in besedilom, filtri in sloji;
  • osvojili osnovne točke retuširanja portretov, se naučili zgladiti ton, odstraniti nepotrebne elemente in napake;
  • poskusili dodati besedilo na fotografijo, izdelati besedilne logotipe in naslove;
  • iz različnih fotografij ustvarite kolaže in dvojne ekspozicije.

Ta modul spodbuja razvoj otrokovega spomina in pozornosti, ustvarjalnega razmišljanja in domišljije, kognitivne dejavnosti ter občutka za harmonijo barv in kompozicije. Pridobljeno znanje in spretnosti bodo otrokom in mladostnikom zadostovali ne le za zanimivo preživljanje prostega časa, temveč tudi za stabilen zaslužek.

To spletno mesto uporablja piškotke in druge podobne tehnologije. Med drugim obdelujemo vaš naslov IP, da bi določili vašo regijo. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da se strinjate z pravilnikom zasebnosti tega spletnega mesta.
V redu