Čarobnost programa PowerPoint + Desygner. Ustvarjanje spektakularnih predstavitev

Glavna / Moduli usposabljanja / Čarobnost programa PowerPoint + Desygner. Ustvarjanje spektakularnih predstavitev

Modul otroke seznani s priljubljenima programoma PowerPoint in Canva za ustvarjanje predstavitev in oblikovanje del. Otrok bo lahko pridobljeno znanje uporabil v šoli in oblikoval svoja dela. 

 • Trajanje modula - 1 mesec
 • Starost - 6-7 let

Prva mednarodna kibernetska šola, kvalificirana s strani korporacije Microsoft, ponuja otrokom, starim od 6 do 7 let, da se naučijo ustvarjati predstavitve v programih PowerPoint in spletni storitvi Canva. V mesecu dni se bodo otroci seznanili z značilnostmi teh priljubljenih programov, se naučili delati z različnimi grafikami in ustvarili ne le učinkovite predstavitve, temveč tudi razglednice, vizitke, letake in plakate, naslovnice za družbena omrežja (Facebook, Twitter itd.), kolaže in infografike. Učitelji modula vam bodo razložili in v praksi pokazali, kako lahko namesto tisočerih besed izrazite svojo idejo in pritegnete pozornost občinstva. 

Značilnosti usposabljanja PowerPoint + Desygner na Cyber School

Modul PowerPoint + Canva bo vašemu otroku omogočil, da spozna, da vam ni treba porabiti več ur za govorjenje o svojih idejah - lahko jih občinstvu nazorno predstavite s pomočjo ilustracij in minimalno količino besedila. Fantje in dekleta bodo lahko sami ustvarjali kul, zanimive, strukturirane in resnično privlačne vsebine. Poleg tega med urami razvijajo logiko, prožnost razmišljanja in hitrost odločanja, zaradi česar se med vrstniki počutijo bolj samozavestno.

Usposabljanje za ustvarjanje predstavitev v programih PowerPoint in Canva v Kiberšoli KIBERone temelji na avtorskem programu, ki so ga razvili ruski in tuji strokovnjaki. Modul je posebej prilagojen otroškemu dojemanju, da bi otrok lažje in hitreje pridobil veščine, ki so zahtevane v šolskem življenju in potrebne za poklicno rast na področju IT-tehnologij.

V šoli CyberSchool usposabljanje Microsoft PowerPoint + Desygner vključuje več stopenj, pri čemer je le 20 odstotkov teorije in 80 odstotkov prakse:

 • pregledi programskih vmesnikov;
 • izbira predlog in slogov;
 • oblikovanje razdelkov;
 • seznanjanje s preprostimi in hitrimi tehnikami ustvarjanja diapozitivov;
 • urejanje slik, ozadij in barv;
 • dodajanje besedila in izbira pisav;
 • učenje ustvarjanja zanimivih infografik;
 • raziskovanje pripravljenih kompozicij in odstranjevanje nepotrebnega;
 • pretvorbo predstavitve v PDF, JPG, PNG, video in pretvorbo v spletno vizitko;
 • shranjevanje v zahtevani obliki za predstavitev brez povezave ali za prikaz obiskovalcem na blogu ali spletni strani.

Učenje predstavitev PowerPoint in Canva v naši kiberšoli je zakladnica novega znanja in praktičnih izkušenj. Ob koncu modula bo vaš otrok zlahka ustvaril lepe in učinkovite multimedijske predstavitve.

To spletno mesto uporablja piškotke in druge podobne tehnologije. Med drugim obdelujemo vaš naslov IP, da bi določili vašo regijo. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da se strinjate z pravilnikom zasebnosti tega spletnega mesta.
V redu