Gif-animacija

Glavna / Moduli usposabljanja / Gif-animacija

Celotno paleto najzahtevnejših čustev in občutkov lahko izrazite brez besed, le s pomočjo gifov - animiranih slik, ki so zelo priljubljeni na internetu. Za ustvarjanje poljubnih gifov za uporabo v družabnih omrežjih in na mobilnih napravah bodo učili tečaji animacije za otroke iz kibernetske šole KIBERone v Jekaterinburgu.

Tečaje za otroke vodijo strokovnjaki iz prakse - zaposleni v velikih IT podjetjih v Jekaterinburgu. Vsi so opravili pedagoško usposabljanje, zato so tečaji zabavni, zanimivi in nikakor ne spominjajo na šolske ure. To je pravi laboratorij ustvarjalnosti, kjer otroci ne le pridobivajo znanje, ampak se tudi izražajo, se preizkušajo v ustvarjalnosti, se učijo iskanih veščin in spoznavajo osnove zanimivega internetnega poklica.

Značilnosti tečajev animacije za otroke

Program pouka je posebej zasnovan za šolarje, stare od 6 do 14 let. Učencem je na voljo tako teoretično gradivo kot praktično usposabljanje, pri čemer praksa zavzema 80 odstotkov časa tečaja.

Značilnosti tečaja animacije za otroke: Tečaj animacije Gif bo otrokom pomagal pridobiti znanje, s katerim bodo lahko ustvarjali vesele emotikone in avatarje ne le zase ali za prijatelje, temveč tudi za komercialne namene. Zelo so na primer iskani v internetnem trženju - pri promociji spletnih strani z oglaševalskimi pasicami ali promociji strani podjetja v družabnih omrežjih.

Kaj lahko otroci dobijo na tečaju

V enem mesecu tečajev za otroke se bodo lahko naučili, kako:

  • ustvariti slike v želenem slogu in obliki;
  • uporabljati različne filtre, da bodo slike bolj ustvarjalne;
  • nalagati datoteke v grafični urejevalnik in jih obdelovati;
  • izbrati pisavo, velikost in barvo besedila za oblikovanje animacij;
  • določiti interval med animiranimi sličicami, določiti pogostost njihovega ponavljanja;
  • vstavljati povezave do glasbe v animacije;
  • povečati ali zmanjšati velikost gifov;
  • analizirajo svoje stvaritve, jih ocenijo glede na izvirnost, ustvarjalnost in kakovost izvedbe;
  • shranijo animacije v računalnik in jih dodajo v portfelj.

Rezultat usposabljanja so lastni gifi, ki so jih ustvarili otroci. Vsak od njih je edinstven primer animacije, ki nima analogij, saj jih učenci razvijajo samostojno pod vodstvom učiteljev tečajev animacije za otroke v Jekaterinburgu.

Ustvarjanje animacij je eno od najbolj potrebnih in iskanih znanj za delo v družabnih omrežjih. Zahvaljujoč tečajem animacije lahko otroci ne le kreativno oblikujejo svojo stran, temveč lahko z ustvarjanjem animiranih smeškov in logotipov tudi začnejo služiti denar.

Tako kot drugi tečaji za otroke v Jekaterinburgu iz Kibernetske šole KIBERone je tudi Gif-animacija eden od modulov obsežnega mednarodnega multidisciplinarnega projekta, katerega cilj je naučiti otroke veščin, potrebnih v svetu visoke tehnologije. Z njimi se bodo lahko samozavestno počutili v sodobni IT-realnosti.

Za svojega otroka lahko izberete samostojen tečaj animacije ali pa se ga učite kot modul v okviru enotnega sistema usposabljanja za sodobne poklice IT. Odločite se in si ustvarite predstavo o tem, kako bo pouk potekal in kdo ga bo vodil, tako da se udeležite brezplačnega poskusnega pouka. Nanjo se prijavite tako, da izpolnite prijavnico na spletni strani.

To spletno mesto uporablja piškotke in druge podobne tehnologije. Med drugim obdelujemo vaš naslov IP, da bi določili vašo regijo. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da se strinjate z pravilnikom zasebnosti tega spletnega mesta.
V redu